Logo Farmàcia Princesa BCN

SOM UNA FARMÀCIA MODERNA

TENIM UN EQUIP JOVE, AMABLE I SINCER

TEL: 933197711

Farmàcia Princesa BCN

Política de privacitat

1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

MARC XALABARDER TORRENTS, representant de la FARMÀCIA PRINCESA BCN, és el titular del lloc web que vostè visita, sent el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari, per la qual cosa en el tractament de les seves dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPD i RGPD, així com de la normativa sobre els Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament.

Aquesta política de privacitat estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir navegant per la pàgina.

2. MENORS

Queda prohibit l’accés i ús d’aquest lloc web als menors de 18 anys que no estiguin degudament autoritzats. La FARMÀCIA PRINCESA BCN, entén que des del moment en què un menor accedeix a aquesta Web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.

La FARMÀCIA PRINCESA BCN informa que existeixen programes informàtics per a filtrar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

3. ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES PERSONALS

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per a sol•licitar informació, contactar, subscriure’s als nostres butlletins i/o realitzar operacions comercials o mercantils amb la FARMÀCIA PRINCESA BCN. No facilitar les dades personals sol•licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de dur a terme les sol•licituds realitzades per l’interessat o subscriure’s als nostres butlletins.

4. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Les dades que li sol•licitem en tot moment són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen. Com a usuari ens certifica que totes les dades que ens enviï o proporcioni a través d’aquests formularis són certes, veraces i pertinents per a la finalitat que han estat sol•licitades.
En funció del formulari o apartat al qual accedeixi, la informació que ens proporcioni s’utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació:

  1. Les que indiquem en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari electrònic de registre, contacte, consulta o similar.
  2. Atendre les seves sol•licituds i informar sobre els nostres serveis, productes, encàrrecs, seminaris o qualsevol tipus de petició que realitzi a través de qualsevol de les formes de contacte de la nostra web.
  3. Per a facilitar als nostres usuaris la subscripció a les nostres publicacions, notícies periòdiques o bloc.
  4. Per a poder elaborar estadístiques amb finalitats comercials.
  5. Per a enviar comunicacions comercials pròpies relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, a través de qualsevol mitjà electrònic, postal o telefònic, així com d’empreses que col•laborin amb la FARMÀCIA PRINCESA BCN. Aquests tercers mai tindran accés a les seves dades personals, i aquestes comunicacions sempre seran sobre productes i serveis relacionats amb el nostre sector.
  6. Per a facilitar el fer-se seguidor dels perfils de la FARMÀCIA PRINCESA BCN a les xarxes socials que enllacen a la nostra pàgina web. Referent a això volem que conegui que el tractament de les seves dades personals en l’entorn d’aquestes xarxes socials es regirà per les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes socials. Pel que l’exercici de drets per part de la FARMÀCIA PRINCESA BCN, quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social, per la qual cosa recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisi les condicions d’ús i polítiques de privacitat d’aquestes mateixes xarxes.

5. CONFIDENCIALITAT, CONSERVACIÓ I CESSIÓ DE DADES

Les seves dades seran tractades amb la màximaconfidencialitat per tots els nostres col•laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, sent les seves dades utilitzades exclusivament amb les finalitats que li hem indicat anteriorment.

Seran conservats durant el temps imprescindible per a la finalitat indicada, així com per a atendre la legislació vigent. En el cas d’acceptar l’enviament de comunicacions comercials per part nostra, les seves dades no seran cancel•lades fins que no sol•liciti la seva cancel•lació expressa.

La FARMÀCIA PRINCESA BCN, li garanteix que les seves dades no seran cedides ni comunicades a cap tercer, excepte en els casos legalment previstos i en el cas en què aquesta cessió es trobi emparada per la legislació, o bé sigui imprescindible per a poder complir el servei sol•licitat i/o contractat. En el cas de cedir les seves dades fora d’aquests supòsits li sol•licitarem la seva autorització expressa.

No existeixen transferències internacionals de dades.

6. INCORPORACIÓ DE DADES DE TERCERS

En el cas que ens faciliti dades de caràcter personal de terceres persones, declara que es troba autoritzat per aquestes persones per a facilitar les seves dades, i declara que els ha informat prèviament de tot el que recull la present política de privacitat, especialment de les dades de la nostra empresa i de com exercir els drets que la llei els atorga. En aquest sentit la FARMÀCIA PRINCESA BCN, no assumeix cap responsabilitat sobre les dades d’aquests tercers que ens faciliti, sent de la seva exclusiva responsabilitat comptar amb l’autorització anticipada i proporcionar la informació necessària als interessats.

7. EXERCICI DE DRETS

En tot moment, ens podrà remetre una comunicació per escrit al domicili social de la FARMÀCIA PRINCESA BCN, o al correu electrònic hello@farmaciaprincesabcn.com incloent fotocòpia del seu DNI o un altre document que ens permeti identificar-li, en cas de voler exercir els seus drets de protecció de dades personals. Els drets que pot exercir són els següents:

  1. Dret d’accés, rectificació, supressió de les seves dades, així com la limitació o oposició al seu tractament.
  2. Dret a realitzar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera oportú.
  3. Dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: hello@farmaciaprincesabcn.com indicant en la seva sol•licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.
  4. Dret a revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades en qualsevol moment sempre que sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

8. ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

Mitjançant la marcació obligatòria de les caselles d’acceptació de la nostra “Política de Privacitat” i “ Avís Legal” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis, l’usuari accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per a atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves dades per part de la FARMÀCIA PRINCESA BCN, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

9. MESURES DE SEGURETAT

La FARMÀCIA PRINCESA BCN, ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcioni. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments o accessos no autoritzats. No obstant això, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

10. MODIFICACIONS DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

La FARMÀCIA PRINCESA BCN pot alterar la present política de privacitat per a adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en contacte amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència mitjançant el correu electrònic: hello@farmaciaprincesabcn.com o a l’adreça i telèfons de contacte que figuren a la nostra pàgina web.

© 2019 Farmacia Princesa Bcn | Tots els drets reservats | Inici | Avís legal | Política de privacitat | Política de Cookies